Yhteistyökumppanit

Agiråkki toteutetaan yhteistyössä useiden toimijoiden kanssa! Palkintopusseista löytyykin runsain mitoin erilaisia tuotteita sponsoreiltamme.

VIPstore
VIPstoren verkkokaupasta löytyy monipuolinen valikoima koira-, kissa- sekä pieneläintarvikkeita. VIPstore sponsoroi palkintopussukoihimme käytännöllisiä koiratarvikkeita!

Lemmikkiruuat Tessu Oy
Voittajien on makoista hymyillä paikallisen koiranruokatehdas Tessun suussa sulavia herkkuruokia popsiessaan!

Canis.fi
Canis.fi on monipuolinen lehti koiraharrastajille. Palkintopusseistamme löytyy mielenkiintoista ajanvietettä ohjaajille sekä heidän kennelpojille- ja tytöille!

Koirapalvelu Origo
Oriveteläinen Koirapalvelu Origo tarjoaa koirien ravitsemusneuvontaa, urheilukoirahierontaa, trimmausta, suuhygieniaa sekä dobo-koulutusta. Koirapalvelu Origolla on myös tuotemyyntiä ja heidän kojunsa löydät viikonlopun aikana kisa-alueelta. Koirapalvelu Origo sponsoroi palkintopusseihimme makoisia herkkuja!

Forever Joensuu
Forever tarjoaa kuntosalipalveluita ympäri Suomea. Forever Joensuu sponsoroi palkintopusseihimme tuotepalkintoja ohjaajille!

Oma Säästöpankki Oyj
Oma Säästöpankki Oyj on Suomen suurin itsenäinen säästöpankki. Oma SP tarjoaa meille pankkipalvelut.

Mainostoimisto Brändpa Oy
Paikalliselta Brändpalta löytyy laadukkaita vaatteita sekä muita erilaisia mainostuotteita moneen käyttöön. Brändpa vaatettaa meidän talkoolaiset sekä tuotantotiimin!

Hau-Hau Champion
Hau-Hau Championin tuotevalikoimaan kuuluvat koirien täysravinnot, herkut sekä lelut ja tarvikkeet. Näitä tuotteita löytyy kisaviikonlopun aikana myös palkintokasseistamme!

Racinel
Racinelin tuotevalikoimasta löydät koirien ruoat, herkut, lelut ja tarvikkeet, sekä erilaisia kissatarvikkeita. Palkintopusseistamme löydät Racinelin sponsoroimia ruokapalkintoja!

Best Friend
Best Friendin tuotevalikoimaan kuuluu monenlaiset tarvikkeet koirille, kissoille sekä pieneläimille. Best Friend sponsoroi palkintokasseihimme erilaisia koiratarvikkeita ja herkkuja!

JV rengas
JV-Rengas on Joensuussa toimiva täyden palvelun rengasliike, joka tarjoaa asiantuntevaa palvelua rengasasioissa. JV-renkaasta löydät turvalliset renkaat jokaisessa hintaluokassa ja erikoisvannevalikoima kasvaa koko ajan.

Movet Oy
Movet Oy on suomalainen eläindiagnostiikkalaboratorio, joka palvelee suuren eläinlääkärikunnan lisäksi myös eläinten omistajia ja kasvattajia Kuopiossa. Heiltä olemme saaneet viisi kappaletta sisäloisten tutkimuslahjakortteja, joiden avulla omistaja voi helposti selvittää tarvitseeko oma koira esimerkiksi madotusta.

Lassila&Tikanoja
Lassila & Tikanoja Oyj vastaa Agiråkin jätehuollosta, bajamajoista ja osasta logistiikkaa. Jokainen meistä varmasti tietää, että kisaviikonlopun viihtyvyyteen vaikuttavat olennaisesti kisapaikan siisteys ja vessatilojen toimivuus. Pidetään siis jokainen omalta osaltamme huoli siitä, että paikat säilyvät siisteinä myös seuraaville asiakkaille.

Riveria
Riveria tarjoaa ammatillista koulutusta vuosittain yli 17000 nuorelle ja aikuiselle. Heidän koulutusmuotojaan ovat: ammatilliset tutkinnot ja täydennyskoulutus, oppisopimus, vapaa sivistystyö ja kesäyliopistotoiminta.

HelsiTar Oy
HelsiTar valmistaa ja suunnittelee koiraharrastusasut koirallesi ja koko perheelle. HelsiTar Oy:n nettikaupasta saa tilattua suosikkituotteet nopeasti ja edullisesti ja he tekevät tuotteita myös mittatilaustyönä. Mutta nyt ei tarvitse lähteä tilaamaan netistä, sillä HelsiTar saapuu lauantaina myyntikojuineen Agiråkkiin! Ostoksilla kannattaa ehdottomasti piipahtaa! HelsiTar tarjoaa palkintopusseihimme huippuhienoja Agiråkki-tekstillä varustettuja namivöitä. Ne ovatkin melkoisen uniikki palkinto, eikä niitä muualta saa.

PKO
Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, PKO, on asiakkaidensa omistama yritys, jonka tehtävänä on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajille. PKO harjoittaa päivittäistavara-, majoitus-, ravitsemis-, polttoneste- ja käyttötavarakauppaa 10 kunnan alueella yli 80 toimipaikassa. PKO tekee yhteistyötä monien eri tahojen kanssa Pohjois-Karjalassa.

VisitKarelia.fi
VisitKarelia kerää yhteen tapahtumia ja aktiviteetteja Pohjois-Karjalassa. Jos lomailu Joensuussa ja lähiseuduilla kiinnostaa myös ennen tai jälkeen Agiråkin, kannattaa suunnata osoitteeseen https://www.visitkarelia.fi – täällä tapahtuu nimittäin vaikka mitä!
VisitKarelia on myös yksi tapahtumamme sponsoreista, ja muutama onnellinen kisaaja saakin palkintonsa pakattuina VisitKarelian reppuun.

Pub-pizzeria Gaude
Vaikka kisapaikalta saakin ruokaa, voi pizzanhimo yllättää. Muutama perjantain kisaaja löytää palkintopussistaan lahjakortin pizzeria Gaudeen! Pizzeria sijaitsee aivan kisapaikan läheisyydessä Länsikadulla, joten sieltä ehtii viikonlopun aikana käydä nappaamassa pizzan matkaan oikein mainiosti.

Karsikon talohuolto
Agiråkin mahdollistaa myös Karsikon talohuolto!  Karsikon talohuolto on Joensuun talousalueella toimiva täyden palvelun kiinteistönhoitotehtäviin ja rakennuspalveluihin erikoistunut yritys. Karsikon talohuolto tarjoaa Agiråkkiin logistiikkaratkaisuja esteiden kuljetukseen.

Tintin Lemmikki Oy
Tintin Lemmikki Oy on paikallinen lemmikkitarvikeliike, joka sijaitsee kisapaikan läheisyydessä Tulliportinkadulla.

Musti ja Mirri
Mustilla ja Mirrillä on Joensuussa kaksi myymälää: Pilkossa ja Prismassa. Musti ja Mirri on osa myös Agiråkkia!

Comments are closed