Kilpailualue

Agiråkin kisa-alue sijaitsee kivenheiton päässä Joensuun ydinkeskustasta, keskusurheilukentällä.
Kentän osoite on Länsikatu 23.

Kentät ja kisa-alue
Luonnonnurmikentälle rakentuu neljä kisakenttää, joiden sivuista vähintään kaksi (ne sivut, jotka ovat vastakkain muiden kenttien kanssa) on aidattu. Kentälle siirtyminen tapahtuu lähtökarsinoista, joissa muutama koirakko kerrallaan odotellaan vuoroa siirtyä radalle.

Kentällä on katettu katsomo (näkyy kartassa tummanharmaana neliönä), josta löytyy istumapaikkoja runsaslukuisellekin yleisölle. Alueelta löytyy sekä vesivessoja että bajamajoja.

Kisa-alue on aidattu, ja kentälle vievät sisäänkäynnit on merkitty karttaan nuolilla.
Urheilukenttää ympäröivät erinomaiset lämmittely- ja ulkoilumaastot. Muistathan kuitenkin kerätä myös koirasi jätökset!
Uimapaikkaa alueen läheisyydessä ei valitettavasti ole, mutta kisa-alueelle järjestetään erillisiä viilennyspisteitä koiria varten.

Parkkeeraaminen
Kilpailijoille on varattu parkkialue hiekkakentältä aivan kisa-alueen läheisyydestä. Ympäristöstä löytyy myös muita kaupungin parkkialueita: aivan nurkan takana on parkkihalli, ja kartassakin näkyvä uimahallin parkkipaikka. Kaupungin parkkialueet ovat maksullisia.
Parkkialueilla yöpyminen on kielletty.
Tavaroita voi purkaa joko parkkipaikalla, tai Kenttämiehentien liikenneympyrässä. Ympyrään ei kuitenkaan saa parkkeerata. Parkkialueilla ja purkupaikalla on liikenteenohjaus.

Päiväteltat kisa-alueella
Kisakentän laidalle on mahdollista pystyttää päivätelttoja karttaan merkitylle alueelle. Teltoissa yöpyminen on kielletty. Kisa-alueelle järjestetään yövartiointi, joten teltan voi jättää paikoilleen koko viikonlopuksi. Teltta on omistajansa vastuulla, eikä Agiråkki vastaa mahdollisesta ilkivallasta.

Info, ilmo & EA
Ilmopisteen yhteydessä palvelee tapahtuman aikaan myös infopiste. Alueelta löytyvät myös EA-piste, sekä monipuolisia ruokailumahdollisuuksia. Agiråkkiin on tulossa muutamia myyntikojuja, joissa voi päivän mittaan käydä tekemässä hankintoja.

Ruokailu kisa-alueella
Nälkäisenä ei Agiråkkia tarvitse viettää, sillä alueelta löytyy monipuolisesti ruokaa monenlaiseen nälkään:

Leipäressin hiiligrillistä taiotaan lämpimät ruoat niin liha- kuin kasvisversioinakin. Annosten hinta on n. 10e.
Grillistä tarjolla:
– Härkäburgeri
– Savuporsas
– Härkäpapupihvit (vegaani)

Kahvilan puolelta löytyy suolaista ja makeaa, juotaavaa kylmää ja kuumaa sekä jätskiä. Tarjolla mm. raakakakkuja! Suolaisen nälkään paistellaan makkaraa pitkin viikonloppua.

Agiråkissa voit maksaa sekä käteisellä että kortilla!

Comments are closed