Games SM-kilpailuiden säännöt

Agiråkissa on jaossa peräti neljä SM-titteliä:

  • Snooker-SM
  • Gamblers-SM
  • GAMES-SM
  • Avo-SM

Avo SM-finaali käydään sunnuntaina. Finaaliin voi nousta kaikkien taso- ja säkäluokkien jokaiselta viralliselta radalta.

Peliluokkien SM-kilpailut on ripoteltu viikonlopulle siten, että perjantaina jaetaan snooker SM-titteli, lauantaina gamblers SM-titteli, ja sunnuntaina kilpaillaan GAMES-SM tittelistä.
Sunnuntain kilpailuun on mahdollista nousta perjantain ja lauantain karsintakilpailuista (peliluokat), ja sunnuntain voittaja ratkeaa snookerin ja gamblersin yhteistuloksella.

Alla oleva kaavio kuvaa sitä, kuinka viikonlopun kisailu peliluokkien osalta kulkee.

Kaikki perjantain snooker-radalle osallistuvat koirat osallistuvat SM-kilpailuun, ja voittaja ratkaistaan yhden radan perusteella. Jokaisesta säkäluokasta 10 koirakkoa pääsee sunnuntaille.

Kaikki lauantain gamblers-radalle osallistuvat koirat osallistuvat SM-kilpailuun, ja voittaja ratkaistaan yhden radan perusteella. Jokaisesta säkäluokasta 10 koirakkoa pääsee sunnuntaille.

Sunnuntaina pelataan ensin snooker, josta karsitaan noin 50 koirakkoa (10/säkäluokka) finaaliin. Gamblers käydään käänteisessä järjestyksessä, jossa eniten yhteispisteitä kerännyt koira voittaa GAMES-SM tittelin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *