Kilpailualue

Agiråkin kisa-alue sijaitsee kivenheiton päässä Joensuun ydinkeskustasta, keskusurheilukentällä.
Kentän osoite on Länsikatu 23.

Luonnonnurmikentälle rakentuu neljä kisakenttää, joiden sivuista vähintään kaksi (ne sivut, jotka ovat vastakkain muiden kenttien kanssa) on aidattu. Kentälle siirtyminen tapahtuu lähtökarsinoista, joissa muutama koirakko kerrallaan odotellaan vuoroa siirtyä radalle.

Kentällä on katettu katsomo (näkyy kartassa tummanharmaana neliönä), josta löytyy istumapaikkoja runsaslukuisellekin yleisölle. Alueelta löytyy sekä vesivessoja että bajamajoja.

Kilpailijoille on varattu parkkialue hiekkakentältä aivan kisa-alueen läheisyydestä. Ympäristöstä löytyy myös muita kaupungin parkkialueita: aivan nurkan takana on parkkihalli, ja kartassakin näkyvä uimahallin parkkipaikka. Kaupungin parkkialueet ovat maksullisia.
Parkkialueilla yöpyminen on kielletty.
Tavaroita voi purkaa joko parkkipaikalla, tai Kenttämiehentien liikenneympyrässä. Ympyrään ei kuitenkaan saa parkkeerata. Parkkialueilla ja purkupaikalla on liikenteenohjaus.

Kisakentän laidalle on mahdollista pystyttää päivätelttoja karttaan merkitylle alueelle. Teltoissa yöpyminen on kielletty. Kisa-alueelle järjestetään yövartiointi, joten teltan voi jättää paikoilleen koko viikonlopuksi. Teltta on omistajansa vastuulla, eikä Agiråkki vastaa mahdollisesta ilkivallasta.

Kisa-alue on aidattu, ja kentälle vievät sisäänkäynnit on merkitty karttaan nuolilla.
Urheilukenttää ympäröivät erinomaiset lämmittely- ja ulkoilumaastot. Muistathan kuitenkin kerätä myös koirasi jätökset!
Uimapaikkaa alueen läheisyydessä ei valitettavasti ole, mutta kisa-alueelle järjestetään erillisiä viilennyspisteitä koiria varten.

Ilmopisteen yhteydessä palvelee tapahtuman aikaan myös infopiste. Alueelta löytyvät myös EA-piste sekä ihmisille että koirille, sekä monipuolisia ruokailumahdollisuuksia. Agiråkkiin on tulossa muutamia myyntikojuja, joissa voi päivän mittaan käydä tekemässä hankintoja.

Toivotaan viikonlopulle ihanaa, aurinkoista säätä! Tervetuloa nauttimaan Agiråkkitunnelmasta koko viikonlopuksi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *