Avo-SM finaaliin nouseminen

Agiråkkiviikonlopun jokaisesta virallisesta startista voi nousta sunnuntain avo-SM finaaliin.

AVO-SM finaaliin pääsee jokaisesta virallisesta startista koiria seuraavalla tavalla:
1. luokka: Luokan voittaja
2. luokka: Luokan voittaja
3. luokka: Luokan kolme parasta

Finaalipaikka ei siirry seuraavaksi sijoittuneelle, vaikka voittajalla olisi jo finaalipaikka jostain aiemmasta kilpailusta. Kilpailut ovat vuonna 2018 avoimet KAIKILLE kilpaileville koirakoille (ei rajoituksia tuloksien, tasoluokan, kokoluokan tai rodun osalta.) Normaalien kilpailukelpoisuuden vaatimusten tulee täyttyä. Kilpailut käydään kussakin kokoluokassa, kunhan kokoluokan minimiosallistujamäärä 30 täyttyy.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *