GAMES-mestaruudet sekä avoimet SM-kilpailut Joensuuhun!

Agiråkki järjestää yhteistyössä Suomen Agilityliiton kanssa ensimmäistä kertaa nähtävät GAMES-agilitypelien suomenmestaruudet. Joensuussa tullaan viikonlopun aikana ratkomaan ainakin Snooker-, Gambler- sekä Open-mestaruudet.
Tapahtuma huipentuu mestaruusmittelöön sunnuntain finaalipäivänä.

Agilitypelejä tuodaan nyt uusina kilpailumuotoina Suomeen, ja Agiråkki tarjoaakin mahtavan mahdollisuuden käydä testaamassa uusia luokkia jo ensi kesänä. Agilityliitto valmistelee vielä GAMES-sääntöjä, ja ne julkaistaan niiden valmistuttua.

Mestaruuskilpailuiden myötä sunnuntain kilpailujärjestys on siis muuttunut seuraavasti:
1.-3. –luokkalaisille agilityrata
Gambler –SM-kilpailu
Snooker SM-kilpailu
Avoin SM-kilpailu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *